avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort, interpretare solutie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort, interpretare solutie

buna ziua,

va rog sa/mi traduceti si mie acest paragraf

Ora estimata: 08:30
Complet: C1 MF
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Desface casatoria prin acordul partilor. Dispune revenirea reclamantei la numele purtat anterior casatoriei , acela de BURTAN. Cu apel in 30 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica astazi 04.11.2013.
Document: Hotarâre 04.11.2013

multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:51, 6 Noiembrie 2013
Cam intr-o luna si jumatate ajunge, apoi asteptati sa treaca cele 30 de zile.
nu prea inteleg hotararea vine intr o luna jumatare dupa care trebuie sa astepte inca 30 zile?
Ce ati vazut pe portal, vi se comunica acasa. Hotararea de divort vine prin posta acasa, insa pentru a o legaliza cu formula definitiva si irevocabila, trebuie sa asteptati sa treaca cele 30 de zile in care poate fi atacata, abia apoi mergeti la judecatorie cu ea sa o legalizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, interpretare solutie berciumihaela berciumihaela Buna ziua, Va rog sa/mi traduceti si mie acest paragraf multumesc Ora estimata: 08:30 Complet: C1 MF Tip solutie: Admite cererea Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort bianca20 bianca20 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu descifrarea unei sentinte de divort, comunicata prin posta la data de 20.06.2011. Infatisarea a avut loc in ... (vezi toată discuția)
Hotararea unui divort. va rog lamuriti-ma!!! Iordache Alexandra Iordache Alexandra Buna ziua. Ma numesc Iordache Alexandra, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati!! am fost casa torita la Craiova (eu sunt din Dr.Tr.Severin) timp de 6 ... (vezi toată discuția)