avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua. Exista OG nr. 348/2000 sau este o greseala ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua. Exista OG nr. 348/2000 sau este o greseala a primariei orasului ?

Buna ziua. Am intrat pe pagina oficiala de internet a municipiului Targu Secuiesc pentru a ma lamuri ce drepturi si obligatii am in cazul prestarilor de servicii, pentru a functiona in legalitate dupa ce obtin autorizatia de functionare din partea primariei. Astfel, pe pagina oficiala a acestora, am accesat ,,HOTÃRÂREA NR. 23/2009 - cu privire la aprobarea Regulamentului de eliberare a autorizaţiilor de funcţionare a persoanelor juridice/fizice care desfăşoară activităţi comerciale şi/sau prestări servicii'' (este o hotarare a consiliului local din Targu Secuiesc)
In aceasta hotarare se face referire la :,,OG nr. 348/2000 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice''. Am cautat pana m-am saturat aceasta ordonanta de guvern si nu am gasit-o . Stie cineva cumva despre ce este vorba? E o greseala sau ce ? Ma intereseaza si acea ordonanta ca nu cumva sa incalc vreo obligatie ori sa savarsec vreo ilegalitate.

Va multumesc !

Adresa paginii oficiale de internet a Primariei Municipiului Targu Secuiesc este :

[ link extern ]

(incercati daca puteti sa scuzati faptul ca in Romania exista o pagina oficiala de internet a unei institutii de stat, dar cu o denumire maghiara fara a fi si pe romaneste )

Link direct la hotararea consiliului local:

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2013
LuchianSeb, utilizator
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 13:11, 6 Noiembrie 2013
Buna ziua,

Este o greseala. Este vb de Hotarare nr. 348/2004 din 18/03/2004 privind exercitarea comertului cu produse si servicii de piata in unele zone publice, hotarare publicata in MOF nr. 269 - 26/03/2004.

Intradevar este o greseala. Va multumesc pentru ca mi-ati indicat legislatia corecta. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare (intreprindere individuala) PENCIUC NICULAI PENCIUC NICULAI Buna ziua, Am si eu nevoie de niste indrumari:am nevoie de autorizatie de functionare in parc la o casuta si tirguri si nu stiu unde sa ma adresez.Am fost la ... (vezi toată discuția)
Aviz de functionare primarie EraseMan EraseMan Buna ziua, Am infiintat o SRL de prestari servicii de publicitate. Am observat ca mai toate societatile din oras au un AVIZ DE FUNCTIONARE eliberat de ... (vezi toată discuția)
Aviz funcționare spatiu comercial CristinaBrezoianu CristinaBrezoianu Buna ziua doresc sa amplasez în stațiunea Mamaia un spatiu comercial (un stand fix de 2/2mp care conform codului caen nu se încadrează în comerț ... (vezi toată discuția)