Buna ziua. Am intrat pe pagina oficiala de internet a municipiului Targu Secuiesc pentru a ma lamuri ce drepturi si obligatii am in cazul prestarilor de servicii, pentru a functiona in legalitate dupa ce obtin autorizatia de functionare din partea primariei. Astfel, pe pagina oficiala a acestora, am accesat ,
,HOTÃRÂREA NR. 23/2009 - cu privire la aprobarea Regulamentului de eliberare a autorizaţiilor de funcţionare a persoanelor juridice/fizice care desfăşoară activităţi comerciale şi/sau prestări servicii'' (este o hotarare a consiliului local din Targu Secuiesc)
In aceasta hotarare se face referire la :,,
OG nr. 348/2000 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice''. Am cautat pana m-am saturat aceasta ordonanta de guvern si nu am gasit-o . Stie cineva cumva despre ce este vorba? E o greseala sau ce ? Ma intereseaza si acea ordonanta ca nu cumva sa incalc vreo obligatie ori sa savarsec vreo ilegalitate.
Va multumesc !
Adresa paginii oficiale de internet a Primariei Municipiului Targu Secuiesc este :
[ link extern ]
(incercati daca puteti sa scuzati faptul ca in Romania exista o pagina oficiala de internet a unei institutii de stat, dar cu o denumire maghiara fara a fi si pe romaneste )
Link direct la hotararea consiliului local:
[ link extern ]