avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundatie vecin vs Pretenti enorme -Ce pot sa fac?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundatie vecin vs Pretenti enorme -Ce pot sa fac?

Buna ziua, daca cineva poate sa ma ajute in urmatoarea problema:
S-a spart o teava la baie nu din vina mea si mi-am inundat vecinul de jos. In momentu producerii daunei, nu eram acasa iar dumnealui in loc sa inchida apa din beci a lasat sa curga apa pana am ajuns eu. A fost remediata teava cu pricina , I-am spus ca ii ofer dispersit sa isi zigravesca intreaga incapere afectata desi nu e afectat decat un perete. Domnul insa nu a acceptat si are pretentii mai mari decat dauna. Ma ameninta cu judecata si as dori sa stiu ce sanse am si cam cat dureaza un astfe de proces! Mutumesc anticipat pentru un eventual raspuns. Cu respect Camelia
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 12:36, 1 Aprilie 2009
Vecinul in cauza este chiar instalator de profesie, deci trebuia sa stie acest lucru. Se schimba datele problemei in acest caz?
Va mutumesc din suflet pentru informatii, sunt de mare ajutor si da, asta ma sa fac, am sa angajez un avocat! eu sunt din Oradea dar momentan nu sunt in localitate! Imi poate spune cineva cam cat ma costa un avocat, nu m mai avut probleme judiciare si vreau sa stiu cam la ce suma sa ma astept! Multumesc mult inca odata!
In privinta politei este corect.Noi vorbeam de o polita de raspundere civila, sau clauza de raspundere civila atasata la polita Dvs.In privinta onorariilor..functie de calitatea serviciilor, este si normal sa varieze f.mult de la un avocat la altul.
Ramane sa faceti o prospectare a pietei, sau "intreaba un prieten";)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie vecin silviu_brat silviu_brat Buna, Acum o saptamana, l-am inundat pe vecinul de sub mine. Pur si simplu, a crapat teava dintre teava comuna de alimentare si ceasul meu de apa ... (vezi toată discuția)
Reparatie dupa inundare DORUSTA DORUSTA Buna seara. Un vecin a inundat pe altul. Cel inundat a cerut ca sa i se repare baia care a fost afectata, cel vinovat a fost de acord, dar pe langa baie a fost ... (vezi toată discuția)
Tripla inundatie David987 David987 La finalul lunii iulie a acestui an am fost inundat in bucatarie de vecina de deasupra. Eu stau la etajul 2, ea la etajul 3. Am chemat mesteri care au spart ... (vezi toată discuția)