avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua, atat eu cat si sotia mea am lucrat la snp petrom, arpechim pitesti , in contractul colectiv de munca se specifica , spune conducerea sindicatului ca daca sunt angajati „Sot-sotie, pleaca un salariat unul ramane , numai ca noi am fost disponibilizati amandoi pe rand , unul in 2005 si celalalt in 2008, intrebarea mea este , poate fi dat petromul in judecata pt incalcarea drepturilor din c colectiv de munca , eventual cu recuperarea salariilor pierdute in toti acesti ani , multumesc !
Cel mai recent răspuns: lee1964 , utilizator 10:34, 8 Noiembrie 2013
Nu se mai poate face nimic. Dreptul la actiune in cazul dvs este prescris.
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizari dispuse de guvernanti lacramioara90 lacramioara90 Luand in considerare prevederile Ordonantei 63/2010 pt. modificarea si completarea Legii nr. 273/2006 privind finantele publice locale, precum si pentru ... (vezi toată discuția)
Criterii disponibilizare colectiva cris-gabi cris-gabi Buna seara, am rugamintea de a ma ajuta cu urmatoarea problema: eu si sotul meu suntem angajati la aceeasi societate. Am fost anuntati ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu niculinapopa niculinapopa Buna ziua! Timp de 25 ani eu si sotul am lucrat la o societate ,mai intai l-au disponibilizat pe el ,apoi la interval de 5 luni pe mine,pe motiv ca s-a ... (vezi toată discuția)