avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Balanta pe 0
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Balanta pe 0

Buna ziua,

am de pregatit o lichidare, am urm conturi cu sold si nu stiu cum sa le inchid:
- 4092 D 3.93 LEI
- 4111 D -837 LEI (s-a pierdut factura de vanzare, sar banii s-au incasat)
- 4424 D 332.57lei (nu vrem recuperare cu control)
Multumesc mult pentru ajutor.

Cel mai recent răspuns: Andreea Suciu-expert contabil , Contabil 15:08, 14 Noiembrie 2013
Imposibil sa fie numai acestea cu sold!! dati toate soldurile.
mai sunt si alte conturi cu sold in balanta, dar stiu sa le inchid. Cele trei conturi de mai sus imi dau batai de cap pentru ca nu stiu cu ce conturi sa le pun in corespondenta. Referitor la contul 4111, s-a emis o factura catre un client si s-au incasat banii. Administratorul a pierdut factura respectiva, i-am cerut-o in repetate randuri, stiu ca este practic un venit necontabilizat dar nu stiu ce sa fac... cu administratorul nu am rezolvat nimic.
Am TVA de recuperat, 332.57 lei, dar nu se doreste rambursare..
Cum sa fac in aceasta situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solduri conturi mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna seara, cum se poate inchide soldul unor conturi eronate (pp, asa mi-a venit firma de la alta ctb). de exp: 473, 409,419 cu minus,411 (la care clientul ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile la contract cesiune Vilcu Gina Vilcu Gina Va rog sa ma ajute cineva!!! #-o In urma unei cereri de rambursare TVA de catre cedent, acesta in baza contractului de cesiune creanta a cedat catre cesionar ... (vezi toată discuția)
Decont tva gabi.b gabi.b In balanta de verificare am soldul contului 4423 tva de plata 2400 care provine de la o factura emisa in luna decembrie 2011 si soldul contului tva de ... (vezi toată discuția)