avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inselaciune? Recuperare imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inselaciune? Recuperare imprumut

Am imprumutat la o persoana (prieten), bani in mai multe randuri pretinzandumi ca ma ajuta cu o afacere, care nu sa mai realizat, bani pe care i-am trimis, au fost trimisi prin Wester union la noi in tara printr-o alta persoana, nu la prietenul meu si probabil ca acea persoana i-a dat bani, nu am nici un fel de date de la nici o persoana la care au ajuns bani, se mai poate face ceva pentru a putea face plangere, multumesc
Daca vorbim de imprumut asa cum singur ati calificat, nu poate fi vorba decat de un litigiu civil, solutia la o eventuala plangere penala va fi de NUP, daca insa imprumutul a fost obtinut prin manopere dolosive prin care ati fost indus in eroare si fara de care dvs nu ati fi imprumutat in conditii normale aceea suma de bani, ar putea fi vorba de inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut nerestituit. inregistrarile discutiilor ma pot ajuta? AndreiChivu AndreiChivu Am imprumutat un coleg cu bani pe care mi-a promis ca mi va restitui.Nu a reusit la termenul stabilit si mi-a cerut alti bani pentru a-i investi spunandu-mi ca ... (vezi toată discuția)
Am împrumutat un prieten cu bani pe baza unor garanții verbale false. e înșelăciune? maranos76 maranos76 Buna ziua! In ultimii 2 ani mi-am imprumutat un prieten cu suma aproximativa de 10000 de euro, in mai multe transe. Nu am incheiat niciun contract insa toti ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere? ionescu12 ionescu12 Buna ziua ! V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un raspuns in situatia de mai jos ! In urma cu doi ani , eram intr-o relatie cu un barbat, pe care ... (vezi toată discuția)