avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare legata de un contract de intretinere cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare legata de un contract de intretinere cu uzufruct viager

Buna seara , avem un contract de intretinere cu uzufruct viager, in care intretinuta a inceput procedura sa ne dea in judecata, (deoarece ea sa vindecat ea ar vrea sa renunte la contract), si pe mine ma intereseaza daca poate cineva sa-mi spuna ce se intampla mai departe. Specific ca mi-a facut plangere la politie, la asistenta sociala, si nu are cu ce sa ma acuze, organele abilitate au fost la domiciliu au constatat cele necesare, si sunt curioasa cam ce perioada trebuie sa treaca, pana voi primi prima citatie??
Cel mai recent răspuns: balazszsuzsa , utilizator 20:30, 11 Noiembrie 2013
Nu sunt specializata insa asa ceva a patit niste cunostinte si au rezolvat tot prin tribunal. Persoana intretinuta a trebuit sa le plateasca investitiile ( ei au renovat 2 camere in rigips si au construit doua teracote) plus inca o suma pentru ca a fost ingrijita, si ea a facut acest contract cu alte persoane care ia-u platit pe primi. Depinde de martori, de ce chitante aveti si de judecator.
dar noi nu dorim renuntarea la contract, pt ca e specificat in contract, ca poate schimba intretinerea in renta, oare pana la ce suma se poate ridica renta viagera?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare cu renta viagera si uzufruct viager marynaradu@yahoo.com marynaradu@yahoo.com buna ziua, Fostul meu sot (de care sunt divortata) si tatal copilului meu, are un contract de vanzare-cumparare cu renta viagera, platand lunar o suma de bani ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere potyi potyi buna ziua, Am incheiat de 2 ani un contract de intretinere cu vecina noastra , care nu are pe nimeni si este nevazator grd 1 De 2 sapt. a refuzat sa ... (vezi toată discuția)
Contract v-c cu clauza de intretinere+act aditional,declaratie de intretinere,contract v-c cu uzufruct dana mica dana mica Am incheiat in 2005 cu un batran un act v-c cu clauza de intretinere pentru o casa cu teren.Am renovat casa in totalitate(interior,exterior,acoperis,am ... (vezi toată discuția)