avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Poprire din salar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Poprire din salar

Buna ziua!Am un salariat pentru care trebuie sa retin o suma de bani, conform unei hotarari judecatoresti. Intrebarea ar fi daca acest lucru se poate realiza si pe baza chitantei emise individual pentru salariatul respectiv, fara ca aceasta poprire sa fie inregistrata pe statul de salarii. In acest caz, inregistrarea contabila poate fi urmatoarea?
Incasare poprire: 5311=427
Plata poprire catre tert: 427=5121
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 11:38, 12 Noiembrie 2013
Buna ziua,

In cazul in care salariatul depune banii in casierie, puteti face un astfel de articol, insa dat fiind faptul ca obiectul popririi este salariul celui in cauza, va trebui sa inregistrati poprirea pe statul de plata.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire de la finante pentru un salariat dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Tocmai am primit la un SRL.o adresa de infiintare a popririi de la AFP inotita de o somatie si un titlu executoriu, in care in temeiul art.149 din ... (vezi toată discuția)
Note contabile privind salarizarea sonya33 sonya33 #-obuna ziua. sunt novice in contabilitate si nu as dori sa gresec, va rog ma puteti ajuta cu notele contabile care se inregistraza privind salarizarea? va ... (vezi toată discuția)
Inregistrare mandat postal vioviod vioviod .Vand marfa prin curier unui client. Emit factura iar clientul plateste prin banca. 2.Produsul este defect, clientul mi-l trimite inapoi , si stornez factura ... (vezi toată discuția)