avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Uniunea producatorilor de fonograme din Romania
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Uniunea producatorilor de fonograme din Romania

este obligatorie incheierea unui contract cu uniunea producatorilor de fonograme din romania pt difuzarea unui post de radio in inciinta unui spatiu comercial?
Cel mai recent răspuns: Claudia Jelea , Avocat 14:43, 12 Noiembrie 2013
Da, trebuie sa primiti o licenta neexclusiva din partea Uniunii Producatorilor de Fonograme din Romania si sa platiti o remuneratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui platesc pt muzica??? ContSters94154 ContSters94154 am un bistro si tot apar noi \"domni\" care pretind bani pe motivul ca este muzica ambientala. am facut deja un contract si platesc pt asta la ceva uniune cu ... (vezi toată discuția)
Licenţă de utilizare a muzicii Martonze Martonze Într-un mic spaţiu comercial cu vânzări produse nealimentare, vânzătoarea ascultă ştirile la radio , apoi urmează emisiune cu muzică. Intră 2 ... (vezi toată discuția)
Licenta neexclusiva utilizare muzica ambientala oana1 oana1 Buna ziua. doresc sa atrag atentia supra unei noi taxe [u]aberante.[/u]. Acum cateva zile am primit prin intermediul postei electronice o notificare de plata ... (vezi toată discuția)