avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Licenţă de utilizare a muzicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Licenţă de utilizare a muzicii

Într-un mic spaţiu comercial cu vânzări produse nealimentare, vânzătoarea ascultă ştirile la radio , apoi urmează emisiune cu muzică.
Intră 2 inspectori UPFR-Uniunea Producătorilor de fonograme din România care constată că se difuzează muzică la radioul din incintă , lasă un Proces Verbal care dă termen imperativ pentru a obţine de la acel UPFR Licenţă neexclusivă de utilizare a repertoriului muzical acreditat şi ameninţă, în scris, cu amendă de la 3000 la 30000 lei dacă nu se plăteşte o remuneraţie care se stabileşte după un oarecare tabel şi ameninţă cu judecata.
Ce părere aveţi?
Puteţi să mă ajutaţi cum se poate contesta această hârtie?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 20:09, 28 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Informare in vederea obtinerii licentei de utilizare a muzicii GhermanGianina GhermanGianina Buna ziua ! Ma puteti ajuta sa imi spuneti daca cererea de mai jos este legala si in temeiul carui act oficial ar trebui sa achitam taxa ceruta mai ... (vezi toată discuția)
Cui platesc pt muzica??? ContSters94154 ContSters94154 am un bistro si tot apar noi \"domni\" care pretind bani pe motivul ca este muzica ambientala. am facut deja un contract si platesc pt asta la ceva uniune cu ... (vezi toată discuția)