Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
. . . a fost trimis la Parchet, dar acesta a dispus neinceperea urmaririi penale. Deoarece am contestat in instanta PV intocmit de ITM, acum in instanta am aflat ca ar fi trebuit sa primesc aceasta rezolutie de la parchet, . . . am vazut ca sunt anexate aceste rezolutii catre cealalta persoana accidentata si catre firma la care a avut loc accidentul. Intrebarile pe care le adresez sunt urmatoarele: am fi trebuit eu sa solicit de la parchet, in calitate de sotie a persoanei decedate, care este stadiul anchetei, daca s/a dispus sau nu inceperea urmaririi penale? este prea tarziu acum? am vazut pe rezolutiile anexate la dosar ca decizia poate fi contestata in termen de 20 de zile de la data primirii acesteia. O mai pot contesta daca eu inca nu am primit-o, si o solicit acum? va multumesc !
. . . acum in instanta am aflat ca ar fi trebuit sa primesc aceasta rezolutie de la parchet, sau ca ar fi trebuit sa ma cheme Politia.