avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite apartament neintabulat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite apartament neintabulat

un apartament nu a fost trecut pe rol din anul 1996 datorita faptului ca la data respective functionara de la circa financiara ia cerut sa faca intmbularea de atunci nu sa mai prezentat niciunde neavind bani sa faca intambularea si tot de atunci nu sa platit nici un impozit care ar fi urmarile si ce se poate face pentru a intra in normalitate

Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:56, 15 Noiembrie 2013
Imi puteti spune de ce (conform carei legi) se plateste doar pe ultimii 5 ani?
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2013
CrisB, utilizator
Conform codului de procedura fiscala, art 91
Art. 91 Obiectul, termenul şi momentul de la care începe să curgă termenul de prescripţie a dreptului de stabilire a obligaţiilor fiscale
(1) Dreptul organului fiscal de a stabili obligaţii fiscale se prescrie în termen de 5 ani, cu excepţia cazului în care legea dispune altfel.
[ link extern ]
@zidane...
Fiecare zi care trece este in avantajul tau ! Uite, acusi sarbatorim intrarea in 2014, ai mai castigat un an. Asa e, platesti impozitul (cu majorari+penalitati) doar pt. ultimii 5 ani calendaristici. Anul calendaristic este socotit ca incepand la 01.01 si sfarsindu-se la 31.12. Sa nu-mi spui ca nu poti dormi ca n-are guvernul bani ! Guvernul nu ar avea bani nici daca taxele si impozitele s-ar majora de 10 ori ! Cheltuielile facute de guvern ( de fapt de oameni aflati in anturajul puterii) ar creste de 11 ori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe locuinta dobandinta la jumatatea anului alex_chere alex_chere Buna ziua, As dori sa stiu daca impozitul anual pe locuinta se calculeaza diferit daca aceasta este achizitionata la jumatatea anului calendaristic. Exista ... (vezi toată discuția)
Casa pe rol ufpuf ufpuf Buna seara. Mama mea nu a trecut casa pe rol de cand a cumparat-o. Nu a primit niciodata de la circa financiara vreo somatie pentru impozit. Daca ma puteti ... (vezi toată discuția)
Taxe locale 2016 Dan1963 Dan1963 Buna ziua, Joi 10.03.2016, m-am prezentat la taxe locale sector 5 pentru a depune ITL-001, model 2016. Acolo, la intrare, un cetatean ( probabil paznic) ... (vezi toată discuția)