avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN servicii medicale
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN servicii medicale

As dori sa stiu ce cod caen este potrivit pentru o firma prestari servicii medicale, adica fizioterapie, masaj, mobilizare manuala ...
Este urgent.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 15:05, 13 Noiembrie 2013
8690=Alte activitati referitoare la sanatatea umana Aceasta clasa include: -activitati referitoare la sanatatea umana, ce nu sunt efectuate in spitale sau de catre medici sau dentisti cum sunt: -activitati ale infirmierelor, moaselor, fizioterapeutilor sau a altor paramedici in domeniul optometriei, hidroterapiei, masajului medical, ergoterapiei, logopediei, homeopatiei, chiropracticii, acupuncturii etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen activitati medicale elenasor elenasor Buna seara, Daca am o echipa de asistente medicale si infirmiere ce furnizeaza servicii medicale in azile si crese, codul CAEN 8690 este ok? in acest cod ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen Ramasescu Ramasescu Ce cod CAEN se foloseste pentru urmatoarele activitati: masaj si reflexoterapie, nutritie, cosmetica si ingrijirea corpului? (vezi toată discuția)
Ce servicii se pot presta si factura pe cod caen 8690? sabinaqww sabinaqww Ce servicii se pot presta si factura pe cod CAEN 8690- alte servicii referitoare la sanatatea umana care sa nu necesite aviz dsp ? (vezi toată discuția)