avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De 2 ani ma lupt in instanta nu pot sa fac o amarata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De 2 ani ma lupt in instanta nu pot sa fac o amarata de intabulare fiind proprietara

am cumparat terenul si casa in 1992de la soacra mea ea a mostenit casa si terenul de la mama sa ulterior soacra mea a decedat
acum nu pot sa fac intabularea casei si terenului chiar daca am act de vinzare cumparare pe numele meu deoarece fiind in accelasi nume cu soacra mea care a decedat mi se cere ca sa-mi aprobe intabularea sa aduc actele de cumparare a mamei soacrei mele pe care nu le pot gasi nicaieri nici in notariate nici in arhiva de stat
deoarece nu am aceste acte nu se poate face inscrierea in cartea funciara
ama ajuns si in instanta pentru solutionare si nu se poate face nimic deoarece nu se gasesc actele cerute
ce ma sfatuiti sa fac
Cel mai recent răspuns: iancu ionel , utilizator 18:15, 20 Noiembrie 2013
ati incercat la primarie ? ati incercat la cel mai apropiat notariat de casa matusii , faceti intrebari peste tot , vedeti la companiile de utilitati - e posibil sa aibe si ei copii , iar pe verso ( spatele contr vanz cump ) sa fie trecuta adresa notarului
incercati sa gasiti ,institutiile , unde ar fi putut fi folosite , va ti grabit cu datul in judecata ..cred eu , in 92 existau deja cabinetele particulare a le notarilor , nu ? e usor de gasit , folositi va imaginatia .
mergeti la un notariat , unde ve ti gasii pe cineva care ''FACE '' se ocupa de acte , sau la o agentie imobiliara , in cateva zile va va gasii ceea ce va intereseaza ,
2) daca nu reusiti cu prima variant - mergeti la arhivele nationale
3) daca nu reusiti cu cele 2 variante de mai sus , apelati in particular la un politest sau la o firma de detective particulari - le va fi usor , sunt sigur
luati lucrurile usor si logic ,
este adevarat ca exista un viciu , lipsa elementelor care duc la identificarea c-v lui , dar nu cred ca erau imputabile dvs , stiu cei de la CF , mai bine ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

nu resusesc ca intabulez casa si terenul pe care le detin eva23 eva23 Am cumparat in anul 1992 o casa cu teren de la soacra mea care a murit ulterior Aceasta a mostenit casa si terenul de la mama sa cind a decedat dar nu a ... (vezi toată discuția)
Mostenire camelia29 camelia29 soacra mea a mostenit o casa cu paman.nu ii intabulata pe nimeni pentru ca actul cum ca este cumparat pamantul sa pierdut.daca se face rost de alt act cum ca ... (vezi toată discuția)
Intabulare respinsa teren anamgh anamgh Soacra mea detine un teren mostenit de la mama ei (care la randul ei l-a mostenit de la tatal ei s.a.m.d.). Rol a avut si bunicul ei si mama ei (avem chitante ... (vezi toată discuția)