avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nepredarea pensiei
Discuție deschisă în Executare silită

Nepredarea pensiei

Unui pensionar se poate bloca si vira intreaga pensie de pe cardul bancar ,solicitare din partea Administratiei Finantelor publice , atunci cand pentru acelasi debit a fost infiintat poprire la Casa de Pensii ,care retine si vireaza regulat cota admisa de art.409 alin.3 C.pr.c. ? Ce se poate face in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 19:01, 16 Noiembrie 2013
Cu siguranta, nu vi se poate retine intreaga pensie. Mergeti si depuneti la organul de executare o cerere de deblocare a diferentei din pensie, intrucat CJP retine si vireaza deja cota legala, pt debitul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu janny_dinu janny_dinu Am o poprire pe salariu in urma unui imprumut facut si nereturnat. Trebuia sa mi se faca poprire pe 1/3 din salariu, dar in urma instiintarii , mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)