avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calculul caldurii in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calculul caldurii in apartament

cum se calculeaza plata caldurii intru-un apartament care are doua calorifere cu repartitoare de caldura, iar al treilea nu are repartitor? fiecare calorifer se afla in incaperi separate
Cel mai recent răspuns: Shamy , utilizator 19:44, 17 Noiembrie 2013
dar eu am intrebat cum se face calculul. n-am pomenit nimic de neplata sau de fentare
Aveti dreptate. Puteti fi un proprietar care intreaba sau puteti fi un administrator care nu stie cum sa rezolve aceasta problema.
Daca sunteti proprietar, lasati-l pe administrator sa calculeze, sa repartizeze, iar dumneavoastra platiti ceea ce afiseaza pe lista.
Daca sunteti administrator, discutati problema in comitetul executiv care poate decide modul de repartizare a costului agentului termic pentru acest caz daca este izolat ori poate adopata un regulament de repartizare a costului agentului termic, eventual cu aportul firmei care gestioneaza repartitoarele de caldura. Acest regulament va fi pus in practica de firma de repartitoare ori de administrator, dupa caz.
Indiferent cine sunteti, administrator sau proprietar tot firma care face repartizarea caldurii va lamuri situatia, nici comitet, nici presedinte, nici administrator, nici chiar presedintele tarii.
Dar ma mir ca exista apartamente "semicontorizate", cred ca este ceva putred in Danemarca.
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2013
ContSters241232, utilizator
Se aplica Ordinul 343 al ANRSC care este valabil chiar daca o perioada a fost suspendat .Din cauza ca au castigat procesul la Inalta Curte de Casatie acum ordinul trebuie aplicat .Mai ramane sa se aprobe ceva norme dar nu prea cred ca este necesar in cazul ordinelor.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata caldurii in apartament nelocuit cu repartitoare DEXX DEXX Buna ziua, Am avut in proprietate un apartament in bloc pana la data de 21.12.2012. Imobilul avea repartitoare de caldura cu exceptia unui singur calorifer ... (vezi toată discuția)
Nemontarea repartitor caldura pe calorifer baie la ultimul etaj ... cyan cyan Nemontarea repartitor caldura pe calorifer baie la ultimul etaj si parter. Cum la sfarsitul anului 2023 va expira termenul limita pentru montarea ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura la pausal DragomirR DragomirR Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cu 5 scari, unde scarile A,B si C au un bransament de caldura si scarile C si D alt bransament. Sunt singurul apartament la ... (vezi toată discuția)