avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anulare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Anulare poprire

din cauza unor intarzieri la plata ratelor pentru un credit de nevoi personale am fost dat pemana recuperatorilor.Ulterior am fost dat in judecata de catre firma de recuperare dupa care m-am trezit cu poprire pe salariu.Mentionez urmatoarele ; nu am fost informat cu privire la cesionarea creditului, iar cesionarul nu mi-a adus la cunostinta faptul ca ma dat in judecata si nici nu am fost citat in vreun fel. Datorita faptului ca nu locuiesc la adresa pe care o aveam (si o am si acum) in buletin la data accesarii creditului, nici nu am putut primi nimic in scris. Intrebarea mea este daca exista vreo cale de contestare a sentintei judecatoresti si daca pana la solutionarea acesteia poprirea este suspendata
Cel mai recent răspuns: chiscaripetru , utilizator 21:08, 6 Martie 2014
Puteti formula contestatie la executare si totdeodata solicita suspendarea executarii.

Dar, va trebui sa gasiti motive temeinice pentru admiterea contestatiei la executare, altfel este doar o amanare a executarii; finalitatea tot aceasta va fi: executarea silita.

Din cele ce ati aratat mai sus niciunul nu se poate numi "motiv temeinic" !

Creditorul nu este obligat sa il anunte pe debitor de cesionarea creantei.

Daca ati indicat o adresa gresita sau alta decat cea la care domiciliati, nu este vina creditorului ca dvs. nu ati primit citatiile si comunicarile; culpa este a dvs. ca nu ati indicat adresa corecta.
ce ma intereseaza este daca dupa formularea contestatiei si cererea de suspendare a acesteia mi se elibereaza vreun certificat de grefa prin care se suspenda poprirea pana la solutionarea contestatiei
Daca solicitati, vi se elibereaza!
Trebuie sa obtineti suspendarea executarii, altfel nu se ridica poprirea.
am aflat ca suspendarea nu se poate obtine decat platind o cautiune de 10% di valoarea popririi.Alta cale nu exista ?

Alte discuții în legătură

Efectele suspendarii executarii silite. refuzul executorului de a ridica poprirea pe salariu DanRo DanRo Preambul: credit neplatit din 2006, evident prescris, executare silita cu poprire pe conturi si salariu, contestatie la executare, suspendare executare ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante discover discover Situatie : tert popritul unui debitor plateste in conturile indicate de executor o parte din bani ,repr valoarea fact scadente la acel moment si la cateva ... (vezi toată discuția)