CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Martonze 
	    	Utilizator

Martonze 
	    	Utilizator	    

ionela_10 
	    	Utilizator

ionela_10 
	    	Utilizator	    

Martonze 
	    	Utilizator

Martonze 
	    	Utilizator	    

ionela_10 
	    	Utilizator

ionela_10 
	    	Utilizator	    

chiricioglularisa	                   

Buna seara; as dori sa stiu unele lucruri in legatura cu o situatie in care se afla cineva din familia mea : un minor care a fost incredintat mamei in urma ... (vezi toată discuția)
	                    chiricioglularisa	                   

Buna seara; as dori sa stiu unele lucruri in legatura cu o situatie in care se afla cineva din familia mea : un minor care a fost incredintat mamei in urma ... (vezi toată discuția)

RRRaluca	                   

Buna ziua!
Sunt o mama divortata, printr-o hotărâre definitivă si irevocabilă. Minorul rezultat din căsătorie îmi este mie încredințat spre crestere ... (vezi toată discuția)
	                    RRRaluca	                   

Buna ziua!
Sunt o mama divortata, printr-o hotărâre definitivă si irevocabilă. Minorul rezultat din căsătorie îmi este mie încredințat spre crestere ... (vezi toată discuția)

blakkiss	                   

buna ziua. o problema... am divortat la notar, am un baiat de 13 ani, avem scris in actele de divort custodie comuna, platesc pensie alimentara. baiatul are ... (vezi toată discuția)
	                    blakkiss	                   

buna ziua. o problema... am divortat la notar, am un baiat de 13 ani, avem scris in actele de divort custodie comuna, platesc pensie alimentara. baiatul are ... (vezi toată discuția)