suntem de 22 de ani impreunaavem un copil de 21 ani,
in toti acesti ani sotia [inca]a muncit adunat vreo 2 ani ,
eu muncesc din 91 in aceasta casnicie,iar de un an platesc rate la o locuinta de serviciu care am reusit sa o cumpar pe 20 ani.
daca divortam cum ramane cu casa se imparteavand in vedere ca ea nu are nici un venit?
multumesc
Partaj trebuie sa faceti fie amiabil,fie in instanta pt ca bunul e comun, fiind vb de un bun cumparat in timpul casatoriei.
Vb intai cu sotia si aflati ce vrea.
Partajul il puteti face cand vreti, inainte de divort, in acelasi timp sau dupa divort.
nu mai inteleg nimic
adica eu am facut totul in casa timp de 22 ani in afara de treburile casnice ,eu m-am imprumuta la banci ,eu platesc rate si la banci si la casa ea nu a avut venit 22 de ani si imi spuneti ca trebuie sa fac partaj si presupun ca trebuie facut si juma juma.
mai bine dau foc la tot pe bune.
adica unul a muncit o viata si nu se alege cu nimic si altul care toata viata a asteptat sa i se aduca ia jumatate?
este peste poate.
Daca e vb de impartit, se impart si datoriile. Cred ca ar trebui sa mergeti la un avocat, poate intre 4 ochi intelegeti mai bine ce vi se spune, aici vad ca va enervati... degeaba.
Nu stiu care e situatia dumneavoastra particulara, dar din mesajele dumneavoastra se intelege ca treburile casnice au fost indeplinite de catre sotie. Deci ... Cat costa spalatul unei camasi? Cat costa calcatul unei perechi de pantaloni? La cat evaluati schimbatul unui scutec? Cat ati achita pentru pregatitul micului dejun?
Rugaminte - divort
Emil27
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Sunt casatorit de 16 ani,am un baiat de 15 ani, insa vreau sa divortez, am mers cu sotia la un ... (vezi toată discuția)