buna ziua.am trait in concubinaj cu cineva,am ramas gravida.la inceput totul a fost bine.insa tatal copilului a plecat in alta tara iar acum refuza orice contact cu mine.refuza sa stie de copil.nu vrea sa il recunoasca.urmeaza sa nasc in martie.tatal va veni in tara prin iunie.in cazul in care tatal in continuare nu vrea copilul,chemandu-l in instanta pot sa ii cer sa recunoasca copilul in urma unui test adn ce dovedeste ca e si al lui si sa plateasca pensia alimentara? tatal copilului mi-a trimis declaratie in scris ca nu vrea sa stie nimic de copil si ca degeaba il chem in instanta ca nu se va prezenta.cum pot sa fac sa faca testul adn si ca copilul sa ii poarta numele urmand sa plateasca si pensia alimentara?el refuzand orice contact.se poate face ceva?daca il dau in judecata,el a zis clar ca nu se va prezenta ca nu ii pasa.eu ce pot sa fac? va rog frumos raspundeti-mi.va multumesc anticipat
tatal copilul refuza existenta lui.pana acum o luna,l-a vrut acum nici nu vrea sa stie de el.va fi un miracol daca voi reusi sa il trec in acte.iar pentru ca tatal sa plateasca pensia alimentara .asta e alt proces...refuza existenta.copilului...iar sa plateasca ceva e miracol.dar el avand inca un copil pentru care totusi plateste pensia iar cand e in tara catusi de putin se ocupa de copil...poate va avea si copilul meu norocul acesta.
as dori sa va intreb in actele.copilului atat la spital cat si la primarie,cand ii fac actele..tatal reduzand copilul..ce pot sa scriu la numele tatalui?actele copilului trebuie facute inainte de a inainta procesul.in certificatul de nastere nu pot scrie numele tatalui fara ca el sa vrea si fara sa am testul adn.cum as putea proceda?
va multumesc frumos.in.certificatul.de nastete in.locul numelui tatalui nu am ce scrie,iar la nastere sa ma declar pe mine,iar tata?spatiu gol?ca.nu pot declara tatal necunoscut deoarece il cunosc stiu.cine e..
Despre paternitate
Calin2130
Buna ziua.Speta este in felul urmator:
Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)