d-na mediator are desigur dreptate , pe fond, problema este ca subiectul se referea la doua parti in plin razboi nu in intelegere, ca asa mergeau la notar si terminau mai repede.
nu mai spun ca acordul de mediere are valoarea unei simple tranzactii ce poate fi redactat si de un avocat...( care are musai studii juridice) si prezentat instantei
~ final discuție ~
 auricius	                   

Buna ziua. Am fost martorul unuidivort in care consider ca sa comis un abuz. Sotul a intentat divort dupa ce se semnase inprealabil un acord de mediere prin ... (vezi toată discuția)
	                    auricius	                   

Buna ziua. Am fost martorul unuidivort in care consider ca sa comis un abuz. Sotul a intentat divort dupa ce se semnase inprealabil un acord de mediere prin ... (vezi toată discuția)

ContSters267915	                   

Sunt solicitat sa merg la un mediator ales de sotia mea (eu am vrut sa alegem unul la intamplare, adica tras la sorti sau...). Ea insista sa facem medierea ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters267915	                   

Sunt solicitat sa merg la un mediator ales de sotia mea (eu am vrut sa alegem unul la intamplare, adica tras la sorti sau...). Ea insista sa facem medierea ... (vezi toată discuția)

calinaei	                   

Care este procedura cea mai simpla si rapida pentru divort in conditia in care amandoi ne dorim acest lucru. In urma casatoriei au rezultat trei copii, acestia ... (vezi toată discuția)
	                    calinaei	                   

Care este procedura cea mai simpla si rapida pentru divort in conditia in care amandoi ne dorim acest lucru. In urma casatoriei au rezultat trei copii, acestia ... (vezi toată discuția)