avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cartea de imobil-esti obligat sa treci C.N.P si locul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cartea de imobil-esti obligat sa treci C.N.P si locul de munca ?

Fac urmatoarea intrebare: Esti obligat de lege sa treci in cartea de imobil CNP si locul de munca ? Sau administratorul comite un abuz ? Ce poate sa faca pentru ca eu personal nu am incredere in Administrator si am cautat si am observat ca nu este lega
In HOTÃRÂRE nr.839 din 28 iunie 2006
privind forma şi conţinutul actelor de identitate, ale autocolantului privind stabilirea reşedinţei şi ale cărţii de imobil ...Art. 5. - (1) Cartea de imobil pentru imobilele cu destinaţie de locuinţă este documentul de evidenţă în care se înscriu, în condiţiile legii, datele persoanelor care locuiesc în imobilele cu destinaţie de locuinţă.

(2) Forma şi conţinutul cărţii de imobil pentru imobilele cu destinaţie de locuinţă sunt cele prevăzute în modelul prezentat în anexa nr. 4.
Aici vorbeam de reactualizare carte imobil

Aici nu vorbesti de reactualizare, aici vorbesti de CNP,[EDIT = Imi pare rau @thran, dar misia mea de moderator imi cere sa sterg mesajele care sunt atac la persoana. Pe mesageria privata puteti bloca utilizatorul care va deranjeaza, iar daca pe forum utilizatorul face atac la persoana il voi propune pentru avertisment si banare, iar topicul il voi bloca]
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2013
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare carti de imobil codrutz2007 codrutz2007 Buna ziua,am vreo obligatie de a da administratorului seria de pe buletin si cnp spunan-d ca cei de la politie iar fi cerut completari pt.cartile de imobil in ... (vezi toată discuția)
Carte imobil magda_oancea magda_oancea Buna seara, Mai este necesara inscrierea in cartea de imobil a proprietarilor/chiriasilor? La avizer trebuie afisate numele ... (vezi toată discuția)
Cenzor cu contract de mandat euely euely Buna ziua. Daca un cenzor, membru al asociatiei , angajat cu contract de mandat isi vinde proprietatea, poate sa ramana in continuare cenzor angajat al ... (vezi toată discuția)