avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbaterea mostenirii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbaterea mostenirii

buna ziua.sunt intro situatie dificila.dupa decesul tatalui fratii mei nu au vrut sa facem dezbaterea mostenirii.au construit pe o parte de teren pe care nu au titlu de proprietate case .verbal ne-am inteles ca o parcela este a mea.acum ,de cate ori aduc vorba sa merg acolo sunt irascibili si nu ma mai pot intelege cu ei.de la primarie imi tot spun sa astept eliberarea titlului fara sa imi dea nici un detaliu.tot ce mia ramas de facut este sa fac niste recl;amatii in ptimul rand pentru ca au constriut ilegal.apoi sa ii oblig sa facem succesiunea.mama mea este de partea lor iar eu sunt singura .nu sunt oameni cu care sa te poti intelege asa ca trebuie sa fag asta pe cale juridica.dar nu stiu cui sa ma adresez ptr ca la primaria comunei sunt practic ignorata..vreau sa stiu care sunt consecintele ptr faptul ca au construit fara autorizatie,si nici macar nu au acte de proprietate.va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Musat , Avocat 12:41, 2 Aprilie 2009
solicitati acum dezbaterea succesiunii de pe urma tatalui dvs la notariat; daca nu ajungeti la o intelegere in ceea ce priveste impartirea terenului va adresati judecatoriei.Va trebui sa faceti dovada bunurilor ce fac parte din masa succesorala.
In ceea ce priveste constructia de pe terenul ce a apartinut tatalui dvs., pana la proba contrara, se presupune ca apartine tot tatalui.
Aveti nevoie de indrumarea unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face punerea in posesie sau ce pasi se urmeaza ptr a deveni ... Irina140571 Irina140571 Cum se face punerea in posesie sau ce pasi se urmeaza ptr a deveni proprietarul unui teren pentru care este titlu de proprietate pe doua persoane? Multumesc (vezi toată discuția)
Uzucapiuni ContSters127432 ContSters127432 In anul 1959 tatal meu , actualmente decedat,a construit o casa de locuit cu suprafata utila de 48 mp.,un grajdi si anexe pe o suprafata de teren de 600 mp. ... (vezi toată discuția)
Poate disparea un titlu de prop. din evidentele primariei? Ciurevici Mihai Ciurevici Mihai Buna ziua! Am o mare problema si am nevoie de ajutor de specialitate. Discutam de un titlu de prop. pe numele tatalui meu ,decedat,care avea in propr. o ... (vezi toată discuția)