avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura prealabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura prealabila

La procesul care l-am intentat asociatiei de locatari pentru constatare nulitate act juridic instanta a dispus amanarea cauzei pentru " pentru verificări procedură prealabilă conf. Noului Cod Procedură Civilă "

Eu ce trebuie sa fac pentru ca nu cer bani

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristian15020 , utilizator 01:00, 24 Noiembrie 2013
inainte de promovarea actiunii in instanta trebuia sa parcurgeti procedura prealabila = medierea=
OK
Ce trebuie sa fac acum

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acþiune respinsã în baza art. 720 ind. 1 cod procedurã civilã F1PAR2 F1PAR2 Buna ziua. In anul 2007 BUNICA MEA A SEMNAT UN CONTRACT DE ARENDA IN FALS IN NUMELE MEU. In data de 24.09.2012, am facut actiune la judecatorie pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare debite asociatii de proprietari Alexandru Ardeleanu Alexandru Ardeleanu Buna ziua, Am de recuperat cateva sume datorate unei asociatii de proprietari de catre unii proprietari - membri ai asociatiei. Intrebarea este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Ce modalitati pot folosi pentru a obtine banii de la un client ce refuza(amana) sa faca plata unei facturi. cosminbc cosminbc Buna Ziua, Ma aflu in situatia in care un client tot amana plata unei facturi(diverse motive), desi exista un contract semnat unde este specificat data ... (vezi toată discuția)