avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexele 23 si 24 de la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexele 23 si 24 de la primarie

Este adevarat ca anexa 23 de la primarie nu mai este necesara ptr. dezbaterea succesiunii?La anexa 24 trebuie sa stiu eu proprietatile defunctului, nu exista in acte (la taxe si impozite)?:frantic::frantic:

Alte discuții în legătură

Urgent ajutor - succesiune irina_irina irina_irina Buna seara.Vreau sa fac cadastru la casa,anexe si silistea casei dar nu am facuta succesiunea dupa parinti ,decedati in 1994 si2004 iar la rol la primarie este ... (vezi toată discuția)
De unde iau anexa 24 ? ce acte imi trebuie ? cornaca cornaca Va rog nu ocoliti. La judecatorie mi se cere- ANEXA 24 - De unde iau eu aceasta anexa ? Ce acte imi trebuie pentru a obtine acesata anexa 24- Locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters307192 ContSters307192 Buna seara,am o intrebare daca ma puteti ajuta ?In cazul in care un parinte este decedat si mai ai 3 frati la succesiune se cer toate actele copiilor (acte de ... (vezi toată discuția)