avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Buna ziua! Am primit de la bunica mea, un teren pe care a fost unica proprietara, si partea ei de casa, toate cu contract de intretinere. Vreau sa intreb daca poate sa atace cineva acest contract, pentru ca bunica are 4 copii, toti avand partea lor la casa.
Si am primit in acelasi timp si o donatie de la mama,(eu fiind unicul copil) cuprinzand partea ei din casa bunicii. Intrebarea este aceiasi, poate cineva sa atatce acest act de donatie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:49, 24 Noiembrie 2013
Despre ce succesiune este vorba?
A bunicii.
Pai se mai face o succesiune daca deja a fost facuta una dupa decesul bunicului?
Se face succesiune dupa bunica cand o muri......atunci ar putea sa atace contractul unchii dvs. Dar daca veti putea dovedi intretinerea nu vor avea Sanse de castig.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare sau intretinere ? isav007 isav007 Buna ziua. Tatal meu doreste sa-mi cedeze mie partea lui de mostenire primita in urma succesiuni dupa mama mea. Tinand cont ca mai am frati care nu vor fi ... (vezi toată discuția)
Mostenire - contestare contract intretinere vydy_remus vydy_remus Buna ziua, Bunicii aveau 3 proprietati: o curte cu 2 case si 2 terenuri (unul de 6000mp si altul de 4000mp). Bunicul a decedat acum 25 de ani iar ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca contractul de donatie cu scutire de raport? Anamaria37 Anamaria37 Buna ziua, parintii mei mi-au donat apartamentul lor bun propiu mie prin contract donatie cu scutire de raport, retinandu-si dreptul de uzufruct viager, iar eu ... (vezi toată discuția)