avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Banii din portofel
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Banii din portofel

Mai este valabila obligatia personalului care lucreaza in comert de a trece intrun registru special in fiecare zi la inceperea programului suma de bani pe care asupra sa ?
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 01:46, 24 Noiembrie 2013
Prin art 2 din L 264/2008 publicata in M Of. 767 partea I / 14 nov 2008, a fost abrogat art 4 al.6 lit "e" din OUG 28/1999, care creea o asemenea obligatie, sper ca la acest aspect va referiti
citat din OUG 28/1999, art. 4, inainte de modificare:
"(6) Utilizatorii de aparate de marcat electronice fiscale sunt obligati:
---

e) sa inregistreze banii personali detinuti de angajati si/sau de administratorul unitatii intr-un registru special intocmit in acest sens si sa introduca, la inceputul fiecarei zile, in aparatele de marcat electronice fiscale soldul initial reprezentand monedele/bancnotele divizionare necesare pentru a da restul clientului."
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2013
mayer, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru de bani personali mandianacamelia mandianacamelia daca o persoana juridica are ca obiect de activitate comert cu ridicata este obligata sa aiba registru de bani personali pentru angajati? imi puteti spune ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa avas avas Buna ziua, Am 2 intrebari: 1.PFA-ul trebuie sa detina obligatoriu casa de marcat? 2.La un magazin mai este obligatoriu registrul pentru banii ... (vezi toată discuția)
Introducere sold initial in casa de marcat camelia.zamfir camelia.zamfir Buna ziua! Am o casa de marcat Datecs MP55B. Imi poate spune cineva cum pot sa introduc soldul initial dimineata (banii pentru rest) si cum ... (vezi toată discuția)