AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

confectionati din stinghii de lemn late de 3 cm , acoperite la interior si exterior cu polistiren de 5 cm
 prietenulomului 
	    	Utilizator

prietenulomului 
	    	Utilizator	    

Constructiv,nu se poate executa cale de acces=usa in pereteconfectionati din stinghii de lemn late de 3 cm , acoperite la interior si exterior cu polistiren de 5 cm
La orice usa sau fereastra .norma in domeniu ,obliga la instalarea de boiandrug,care nu poate fi fixat pe stinghi de 3 cm si polistiren
Puteti ridica obiectiuni la expertiza
Puteti solicita supliment de expertiza,sau contraexpertiza
Puteti sa solicitati expert parte
 Marius A	                   

Daca inaintea acestei judecati a mai existat o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila cu expertiza topo omologata in care tot eu am calitate de ... (vezi toată discuția)
	                    Marius A	                   

Daca inaintea acestei judecati a mai existat o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila cu expertiza topo omologata in care tot eu am calitate de ... (vezi toată discuția)

IrinaAndries	                   

Buna ziua! In cadrul unei proceduri de asigurare de probe s-a dispus efectuarea unei expertize tehnice in constructii si instalatii. Expertul tehnic in ... (vezi toată discuția)
	                    IrinaAndries	                   

Buna ziua! In cadrul unei proceduri de asigurare de probe s-a dispus efectuarea unei expertize tehnice in constructii si instalatii. Expertul tehnic in ... (vezi toată discuția)

vera58	                   

Buna ziua! Am un proces cu un vecin pentru granituire eu fiind parata. Reclamantul in plangere spune ca : am montat o invelitoare care-i acopera lumina de la ... (vezi toată discuția)
	                    vera58	                   

Buna ziua! Am un proces cu un vecin pentru granituire eu fiind parata. Reclamantul in plangere spune ca : am montat o invelitoare care-i acopera lumina de la ... (vezi toată discuția)