S-a depus epertiza tehnica in cosntructii . Am observat o supraevaluare clara . Ex : o extindere ( doi pereti dintre care unul are decupatura pentru usa de acees ) acesti pereti sunt confectionati din stinghii de lemn late de 3 cm , acoperite la interior si exterior cu polistiren de 5 cm . Acesti pereti au insumat maximul 4 mp si au fost evaluati atentie la : 8,711,5 ron . Deasemeni o mafagie din scindura cu o suprafata de 11.9 mp , necaptusita , bate vintul la propriu prin ea si practic lucrarea are numai 2 petreti , ceilalti doi fiind ai constructiei vechi , a fost evaluata la 2100 ron , identic cu o " terasa " adica o polata acoperita cu 5 foi de tabla si sprijinita pe patru picioare de lemn 8/8 cm . si asta tot 2.100 ron . Stiu sigur (dar nu pot dovedi) faptul ca expertu al luat bani de la piriti . Ce ma sfatuti sa fac ?? Pot cere alta expertiza ? Pot cere schimbarea expertului ?? Am aflat ca acest expett a fost condamnat pentru astfel de lUcruri la 12 ani de detentie , a executat o parte si a fost reabilitat...asta - i sigur , am dovada . Lupul si naravul , ma gindesc....X-(