avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Examen de licenta. Sustinerea acestuia la o alta ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Examen de licenta. Sustinerea acestuia la o alta Universitate...

Daca am terminat facultatea la o universitate si vreau sa imi sustin examenul de licenta la o alta, se poate? Am facut cerere in acest sens si nu mi-a fost aprobata, risc sa raman fara diploma pentru ca nu pot sa imi sustin examenul in cadrul universitatii respective. Exista vreo procedura care poate veni in ajutorul meu? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 26 Noiembrie 2013
Vedeti in carta universitatii respective ce scrie. Fiecare universitate stabileste conditiile de admitere a studentilor altor universitati pentru sustinerea ex. de licenta.
Cererea nu mi-a fost acceptata de Universitatea unde am terminat facultatea. Practic, nu imi dau dosarul sa il pot depune la alta Universitate.
Nu vi-l pot retine daca nu aveti datorii fata de ei. Depuneti derere scrisa. la care atasati acordul universitatii primitoare. Daca nici asa nu vor, va adresati MEC.
N-am nicio datorie fata de ei. Ce este MEC? Va multumesc mult, mi-ati fost de mare ajutor.
MEC = Ministerul Educatiei si Cercetarii, in prezent are denumirea de Ministerul Educației Naționale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)