avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere cu permis suspendat si dovada expirata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere cu permis suspendat si dovada expirata

buna ziua ,,,,mi sa dat NUP si mi sa dat de catre politie 90 de zile suspendare cu reexaminare ,,,,am luat testul cu 14 puncte ,,,dar de la ghiseul nr 8 mi sa spus ca nu beneficiez de reducere
Cel mai recent răspuns: raduconstantin , utilizator 16:43, 28 Noiembrie 2013
Nasol.
da ms frumos de raspuns ,va dati seama ca stiam si eu dupa 30 de ani de soferie ,este ptr prima data cand mi se intampla,,,,,,,,,,,oricum ms ,,,,,,,,,de.........incurajare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis 90 zile bogd_an bogd_an Buna ziua, in data de 28 aprilie 2018, am fost surprins de aparatul radar cu viteza de 111km/h, in afara localitatii Horia, jud Neamt, DN2, intr-o zona cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ContSters22096 ContSters22096 o persoana loveste un copil de 8 ani in zona trecererii de pietni. Unii martori declara ca soferul avea verde, altii ca avea galben. Copilul nu a patit nimc. ... (vezi toată discuția)
Permis retinut (0,21 alcoolemie) RG33 RG33 Buna seara ! Sunt din Bucuresti, si in urma cu cateva zile [i](09 aug.2012)[/i] in urma unui control de rutina, mi s-a retinut permisul de conducere in Oradea, ... (vezi toată discuția)