avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cartea de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cartea de identitate

Este legal sa mi se refuze eliberarea unei adeverinte de la primarie necesara preschimbari carti de identitate daca am o amenda restanta?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:28, 28 Noiembrie 2013
Nu este legal. Face-ti o solicitare scrisa si o inregistrati la registratura primariei.
Faceti acea solicitare de eliberare adeverinta de care v-a scris cyan catre primar si scrieti ca v-a fost refuzata eliberarea adeverintei in mod abuziv pentru ca doar eliberarea unui certificat de atestare fiscala este conditionata de achitarea tuturor obligatiilor fiscale.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)
Soția avea nevoie de o adeverință, dar nu i s-a eliberat până n-a plătit ea amenzile soțului madalinadiac93 madalinadiac93 Am fost la primărie să mi se elibereze o adeverință, dar au refuzat să mi-o elibereze pentru că soțul meu avea niște amenzi. Este legal așa ceva? ... (vezi toată discuția)
Probleme primarie anonim_71 anonim_71 Este legal ca angajatul unei Primarii de comuna sa refuze eliberarea adeverintei necesare intocmirii dosarului pt APIA pe motiv ca cetateanul care a ... (vezi toată discuția)