ContSters298774 
	    	Utilizator

ContSters298774 
	    	Utilizator	    

radumititean 
	    	Utilizator

radumititean 
	    	Utilizator	    

ContSters298774 
	    	Utilizator

ContSters298774 
	    	Utilizator	    

george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

ContSters298774 
	    	Utilizator

ContSters298774 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 popescu_rzv	                   

buna ziua. am o intrebare fac bilantul unei asociatii fara scop lucrativ care are ca si cod CAEN unul de la activitati economice deoarece are in statut si ... (vezi toată discuția)
	                    popescu_rzv	                   

buna ziua. am o intrebare fac bilantul unei asociatii fara scop lucrativ care are ca si cod CAEN unul de la activitati economice deoarece are in statut si ... (vezi toată discuția)

MarianGo	                   

Buna ziua,
Doresc sa va intreb daca si in ce conditii o asociatie non profit poate infiinta un punct de lucru si, daca da, cum poate incheia contracte de ... (vezi toată discuția)
	                    MarianGo	                   

Buna ziua,
Doresc sa va intreb daca si in ce conditii o asociatie non profit poate infiinta un punct de lucru si, daca da, cum poate incheia contracte de ... (vezi toată discuția)

Kityy	                   

Bună ziua, mi am înființat de curând o asociație Sportiva non profit pt fetita mea care face sport de performanta în ideea de a strânge sponsorizări. ... (vezi toată discuția)
	                    Kityy	                   

Bună ziua, mi am înființat de curând o asociație Sportiva non profit pt fetita mea care face sport de performanta în ideea de a strânge sponsorizări. ... (vezi toată discuția)