avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cod caen asociație sportiva
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cod caen asociație sportiva

Bună ziua, mi am înființat de curând o asociație Sportiva non profit pt fetita mea care face sport de performanta în ideea de a strânge sponsorizări. Îmi tb cod caen pt declarația 010? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 20:34, 8 Martie 2024
Nu. Ong-urile nu au cod caen.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
BA DA Nu trebuie trecut un cod CAEN in statut, dar In declaratia 010 si in formularele de situatii financiare anuale exista rubrica de CAEN. CAEN e doar o clasificare statistica. Ce e mai deosebit la ONG-uri este ca CAEN nu e determinat decat prin exceptie de domeniul in care activeaza un ONG invers decat la operatorii economici unde asta prevaleaza. Astfel, aproape toate ONG-urile se incadreaza in CAEN " 9499 - Activitati ale altor organizatii n.c.a. " si ca exceptie cele cu scop / specific profesional au "9412 - Activitati ale organizatiilor profesionale" si cluburile sportive cu forma de ONG au " 9312Activitati ale cluburilor sportive "
In plus, daca ONG=ul a avut si activitati economice, pe acelea le va raporta in bilant fiecare pe codul CAEN specific acelei activitati pe care l-ar fi utilizat daca era o firma, nu un ONG....

george-neagu a scris:

Nu. Ong-urile nu au cod caen.

Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2024
radumititean, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatile economice intr-un ong trebuie specificate? NODOLA NODOLA Suntem pe cale sa infiintam un ONG. In noua lege spune ca trebuie specificate formele de venit. Am convenit ca vom avea venit din a) cotizaţiile membrilor ... (vezi toată discuția)
Cod caen ong Patricia.13.10 Patricia.13.10 Buna ziua! Cum se declara un cod caen pentru ONG? in clipa de fata exista unul, insa am vrea sa mergem pe altul, conform statut, avem posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)
Bilant popescu_rzv popescu_rzv buna ziua. am o intrebare fac bilantul unei asociatii fara scop lucrativ care are ca si cod CAEN unul de la activitati economice deoarece are in statut si ... (vezi toată discuția)