avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cat de repede se afla solutia intr-o somatie de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cat de repede se afla solutia intr-o somatie de plata

buna ziua

am incheiat un contract de consultanta cu o avocata pentru un set de dosare cu somatii de plata.
termenul de judecata a fost pe 27 martie 2009. Pe portal nu a aparut solutia.
conform procedurii agreata i-am cerut situatia dosarelor si la unele ne-a precizat admis partial sau respins.
am intrebat-o de ce si ne-a raspuns ca nici un judecator nu iti spune in instanta de ce admite sau nu o actiune.

Asa este sau a luat raspunsurile din condica cu incheierile de sedinta?
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 10:03, 8 Aprilie 2009
Suspiciunile dumneavoastra sunt omenesti, dar acesta este sistemul nostru de drept, noi avocatii nu putem lucra decat cu mijloacele care ne sunt la indemana.
Daca aveti multe dosare o sa invatatii usor, usor.
Avocata dumneavoastra a procedat corect in situatia de fata, alegand aceasta solutie de a va recupera banii, rascand in acest fel respingerea cererii si implicit nemultumirea dumneavoastra. Daca alegea solutia dreptului comun succesul era garantat dar, dumneavoastra trebuia da taxati actiunea la valoarea debitului si nu stiu daca v-ar fi convenit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa Fanel40 Fanel40 Sentinta finala intrun proces penal acuzat pentru omor din culpa (cu parte civila) cum se da sentinta pe loc sau se trimite rezultatul acasa? Avocatul din ... (vezi toată discuția)
Sentinta in procesele civile LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog sa imi spune-ti in cat timp trebuie sa ajunga hotararea acasa dupa terminarea procesului (prima instanta), avand in vedere termenul procedural pentru ... (vezi toată discuția)
Lipsa comunicare hotarare proces TincaToniF90 TincaToniF90 Am dat in judecata fostul angajator , iar ultima infatisare la proces a fost in data de 17.01.2013 cand s-a dat si verdictul. Pe site la portal just imi apare ... (vezi toată discuția)