avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

salut vreau si eu sa stiu daca depasesc intr un sat pe trecerea de pietoni o masina care incetineste si nu exista nici un pieton cu o viteza de 80 km/ora
Cel mai recent răspuns: gimi21 , utilizator 21:36, 3 Decembrie 2013
limita era de 50 da si in filmare se vede ca prima masina a oprit imediat dupa trecere si eram obligat sa depasesc impreuna cu un vehicul din fata mea.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radar filofteea filofteea Bună ziua, azi circuland pe un drum județean, la întrare în localitate sub tăblița de cu denumirea localității era și tăblița cu limita de 50 km/h. ... (vezi toată discuția)
Azi 26.04.2022 am fost prins în localitate cu 110km. limita ... adinamarianamaghiar@yahoo.com adinamarianamaghiar@yahoo.com Azi 26.04.2022 am fost prins în localitate cu 110km. Limita fiind de 50km. Mi a fost suspendat permisul pt 120 zile si am primit amenda 870lei . In codul ... (vezi toată discuția)
Depasire viteza legala pe drum cu restrictie cu 61km/h retinere permis 90 zile? maarkyM maarkyM Buna ziua,azi am depasit,fara intentie,nici nu stiu cu cat...masina de radar neinscriptionata venea din sens opus ,in afara localitatii dar pe un sector de ... (vezi toată discuția)