avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita si dosar pe rol
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita si dosar pe rol

Buna ziua ,Am facut plingere contraventionala contestind un proces verbal de constatare a contraventiei. si am anuntat CNADNR ca am deschis procesul. Totusi CNADNR a declansat ,dupa 3 luni de la data de cind i-am informat ca am deschis proces, prin executor procedura de executare silita ,Am primit o hotarire a Judecatoriei prin care se ordona ca executorul sa puna in executare titlul executoriu.
Ce ma sfatuiti sa fac ?Sa deschid acum proces de suspendare a executarii silite pina la judecarea plingerii contraventionale ? sau sa platesc executarea silita si apoi sa cer sa mi se restituie banii daca voi cistiga procesul cu plingerea ?
Executarea silita este suspendata de drept, anuntati executorul in legatura cu plangerea contraventionala. daca face vreun act de executare ii faceti plangere penala.
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2013
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar executare silita privind rovinieta alexandra-alteea alexandra-alteea Buna ziua Pe data de 27.07.2017 am primit o adresa din partea unui birou de executori judecatoresti prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca impotriva ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii silite fdanila fdanila Am depus la judecătorie cerere de PLÎNGERE contraventionala împotriva unui pv de contravenție. Această acțiune suspendă automat executarea ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuielilor unui bej geavela geavela Cel care a apelat la un BEJ pentru un titlu executoriu care insa este anulat ulterior trebuie sa plateasca cheltuielile BEJ -lui ?In baza carui art. de lege ... (vezi toată discuția)