avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incuviinþare executare silitã
Discuție deschisă în Executare silită

Incuviinþare executare silitã

Buna seara,

Va rog sa ma ajutati intr-o problema delicata. Sotul meu a facut un credit de nevoi personale ( MENTIONEZ CA NU SUNT PARTE DIN CONTRACT) in 2008 de 8000 ron. Nu la mai platit si creditul a fost dat spre KRUK INTERNATIONAL. Astazi am primit acasa incuviinţează executarea silită imobiliară asupra imobilului care e bun comun. Pot ramane fara casa?

Va rog sa-mi dati un sfat ce sa fac.

Multumesc
nelyyy

Cel mai recent răspuns: NELYYY , utilizator 18:36, 4 Decembrie 2013
Din 2010 nu a mai platit. Am cautat pe portalul judecatoriei galati dupa nume si se confirma ... judecatoria Galati Încuviinţează executarea silită asupra imobilului.
Se prea poate sa nu se fi implinit termenul de prescriptie, e in interesul dvs sa va intelegeti cu creditorul, luati legatura cu el.
Am sa sun maine sa vorbesc cu creditorul , dar nu cred ca mai vor o intelegere atat timp cat au deaja o hotarare judecatoreasca de executare silita. Incerc....Multumesc din suflet!
Daca le propuneti o suma frumusica lunar le va conveni, o data ca nu vor mai fi nevoiti sa ceara partajul si sa veniti cu surpriza ca parintii v-au dat banii de ap si de fapt sotului i se cuvine vreo 5 % si apoi , penalitatile nu ingheata la data incuviintarii executarii, mai ciugulesc ceva bani pana achitati tot.
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2013
gi-jane2, moderator
Pota sa sa fac maine o cerere de intrerupere a executari silite specificand ca nu am fost parte din contract si am si un copil de 13 ani in intretinere. ma ajuta cu ceva?

Alte discuții în legătură

Poprire albastrelbyo albastrelbyo Buna ziua, in cazul unei hotarari judecatoresti,executorul ce forma alege din punct de vedere legal? poprirea? sau bunurile? (vezi toată discuția)
Contract de împrumut 84mry 84mry Am făcut un contract de împrumut autentificat la notar și nu am putut Restitui împrumutul prin care este girat cu imobil. S-a făcut contestație ... (vezi toată discuția)
Perimare lucinda2010 lucinda2010 Buna ziua. Executorul judecatoresc, la cererea creditorului, a constatat prin proces verbal perimarea executarii silite. Avand in vedere ca, pe parcursul ... (vezi toată discuția)