avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incuviinþare executare silitã
Discuție deschisă în Executare silită

Incuviinþare executare silitã

Buna seara,

Va rog sa ma ajutati intr-o problema delicata. Sotul meu a facut un credit de nevoi personale ( MENTIONEZ CA NU SUNT PARTE DIN CONTRACT) in 2008 de 8000 ron. Nu la mai platit si creditul a fost dat spre KRUK INTERNATIONAL. Astazi am primit acasa incuviinţează executarea silită imobiliară asupra imobilului care e bun comun. Pot ramane fara casa?

Va rog sa-mi dati un sfat ce sa fac.

Multumesc
nelyyy

Cel mai recent răspuns: NELYYY , utilizator 18:36, 4 Decembrie 2013
Sau mai bine zis ar fi sanse?
Ce doriti dvs se cheama contestatie la executare si suspendarea executarii pe perioada procesului de contestatie. Contestatia se depune la aceeasi instanta, si se va timbra, veti depune si cautiune de 10 % din valoarea contestata.
Conteaza ca nu sunteti parte in contract si mai putin ca aveti copil in intretinere.
offfff......multumesc din suflet! Chiar sunt depasita de situatie....am sa vb maine cu creditorul cel mai bine ,sper sa pot rezolva pe cale amiabila un plan de rate. dar cu cererea partajului ei trebuie sa faca o noua cerere in instanta? Voi fi instiintata?
orice s-ar intampla, veti fi instiintata.
Puteti merge intai la executor sa vedeti dosarul, in mod deosebit v-ar interesa cand fost ultima rata platita, cand a fost declarat scadent anticipat creditul, cand s-au adresat executorului. Poate obtineti date despre astea.
Atentie- sa nu lasati sa treaca 15 zile cat aveti termen pt contestatie daca nu va intelegeti cu creditorul.
Multumesc ptr intelegere si rabdare. Cu siguranta raspunsurile si sfaturile dvs imi sunt de mare folos. o seara buna. E din alt oras executorul cu sediul in Braila..daca merg la el eu nu sotul poate sa-mi puna la dispozitie dosarul?

Alte discuții în legătură

Poprire albastrelbyo albastrelbyo Buna ziua, in cazul unei hotarari judecatoresti,executorul ce forma alege din punct de vedere legal? poprirea? sau bunurile? (vezi toată discuția)
Contract de împrumut 84mry 84mry Am făcut un contract de împrumut autentificat la notar și nu am putut Restitui împrumutul prin care este girat cu imobil. S-a făcut contestație ... (vezi toată discuția)
Perimare lucinda2010 lucinda2010 Buna ziua. Executorul judecatoresc, la cererea creditorului, a constatat prin proces verbal perimarea executarii silite. Avand in vedere ca, pe parcursul ... (vezi toată discuția)