Va rog sa ma ajutati intr-o problema delicata. Sotul meu a facut un credit de nevoi personale ( MENTIONEZ CA NU SUNT PARTE DIN CONTRACT) in 2008 de 8000 ron. Nu la mai platit si creditul a fost dat spre KRUK INTERNATIONAL. Astazi am primit acasa incuviinţează executarea silită imobiliară asupra imobilului care e bun comun. Pot ramane fara casa?
Nu sunt parte din dosar...nici macar nu sa cerut partajul. Am vb azi cu creditorul si spune ca acord de plata nu pot face cu el doar cu executorul. Ce ma sfatuiti?????
E valabil daca nu e cu creditorul???
Ma gandeam sa trimit un fax cu copie contact casa la executor sa vada ca bunul imobiliar nu este doar pe numele sotului care a facut creditul de nevoi personale. Ma ajuta asta sa nu se poata face executarea??? Multumesc mult si scuze ca insist!
Ma refeream ca sunteti parte in dosarul de executare daca executa proprietatea ta.
Aordul de plata se incheie cu creditorul, executorul doar reflecta dorinta creditorului, nu poate face acorduri de plata fara acceptul creditorului
Ma scuzati dar eu tot sunt nelamurita cum se poate executa imobilul daca nu sa facut partaj de catre creditor daca eu nu am fost parte din contract si imobilul bun comun.
Multumesc
Perimare
lucinda2010
Buna ziua. Executorul judecatoresc, la cererea creditorului, a constatat prin proces verbal perimarea executarii silite. Avand in vedere ca, pe parcursul ... (vezi toată discuția)