avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri CAEN productie si distributie mancare prin ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri CAEN productie si distributie mancare prin automate

Buna dimineata,

Daca ma poate lamuri cineva:
- pentru productia de "mancare" pentru catering, si in paralel distribuirea ei prin retele de automate, sunt suficiente codurile CAEN 5629 si 4799, sau mai trebuie altceva (productie, fabricare de produse alimentare, etc)

Se adauga ceva suplimentar pentru productie bauturi (nealcoolice) ?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)
Coduri caen automate mancare Valentinafrangu Valentinafrangu Buna seara, stie cineva ce coduri CAEN trebuie adaugate unei firme de catering pentru a face distributie de mancare si bauturi prin intermediul automatelor ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen este atribuit unei cafenele? florentza florentza Eu am gasit urmatoarea clasificare Cod caen - 561 Restaurante 5610 Restaurante Cod caen - 562 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente ... (vezi toată discuția)