avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare acte proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare acte proprietate

Buna seara,
Ma intereseaza sa stiu, de unde pot scoate un duplicat dupa actele casei, avand in vedere ca casa a fost cumparata prin ICVL Bucuresti, sector 6, in anul 1979.
Va multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: florialex , utilizator 08:44, 9 Decembrie 2013
Nu mai aveti nici copii xerox macar?
nu... in caz de pierderea actelor, ce se poate face? cum le poti recupera?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele casei pierdute Lavi. N Lavi. N Bună ziua, apartamentul în care locuiesc este pe numele părinților care sunt decedați iar succesiunea nu este făcută iar eu nu mai găsesc actele ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia unor acte care demonstreaza ca sunt proprietara? ela13 ela13 buna seara!voi incerca sa fiu foarte scurta...am cumparat cu ceva timp in urma niste masini,pe care nu le-am inmatriculat in schimb le-am declarat la fisc si ... (vezi toată discuția)
Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)