pusa2mimi 
	    	Utilizator

pusa2mimi 
	    	Utilizator	    

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un model de "actiune in constatarea nevalabilitatii titlului statului".Terenul a fost preluat la stat la legea 58/1974, dar despagubirile care trebuiau platite nu au existat,ca urmare doresc sa obtin o confirmare ca terenul a fost preluat ilegal ca dupa aceea sa mi se recunoasca ca terenul nu a iesit niciodata din proprietatea mea(a antecesorilor mei) si sa-l pot intabula din nou pe mine. Actual terenul se afla in proprietatea statului.Multumesc:help:
 pusa2mimi 
	    	Utilizator

pusa2mimi 
	    	Utilizator	    

pusa2mimi, utilizator
 pusa2mimi, utilizator 	
			 themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

pusa2mimi 
	    	Utilizator

pusa2mimi 
	    	Utilizator	    

pusa2mimi, utilizator
 pusa2mimi, utilizator 	
			~ final discuție ~
 pusa2mimi	                   

Am o cerere la L18/1991 nesolutionata, in care este ,dupa coala din registrul agricol si suprafata de teren aferenta casei de locuit . Casa s-a vandut fara ... (vezi toată discuția)
	                    pusa2mimi	                   

Am o cerere la L18/1991 nesolutionata, in care este ,dupa coala din registrul agricol si suprafata de teren aferenta casei de locuit . Casa s-a vandut fara ... (vezi toată discuția)

barbie_86	                   

In anul 1983,bunicii ei au cumparat de la un proprietar,(acum revenindu-mi mie  conform cetificatului de mostenitor)un  imobil compus din teren in suprafata de ... (vezi toată discuția)
	                    barbie_86	                   

In anul 1983,bunicii ei au cumparat de la un proprietar,(acum revenindu-mi mie  conform cetificatului de mostenitor)un  imobil compus din teren in suprafata de ... (vezi toată discuția)

pusa2mimi	                   

Buna ziua. Pun in discutie o problema mai complicata: X a avut cerere la legea 18/1991,  pentru doua suprafete de teren una intravilan aferenta casei  de ... (vezi toată discuția)
	                    pusa2mimi	                   

Buna ziua. Pun in discutie o problema mai complicata: X a avut cerere la legea 18/1991,  pentru doua suprafete de teren una intravilan aferenta casei  de ... (vezi toată discuția)