avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Procedee de calcul si contabilizare a deprecierii ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Procedee de calcul si contabilizare a deprecierii imobilizarilor

Am nevoie -daca se poate- de materiale care sa trateze deprecierea imobilizarilor , inclusiv monografii contabile,pentru documentare . #-omultumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:42, 17 Decembrie 2013
DASY a scris:

Am nevoie -daca se poate- de materiale care sa trateze deprecierea imobilizarilor , inclusiv monografii contabile,pentru documentare . #-omultumesc

Recomand cu caldura studierea in amanunt al IAS 36.
Partea contabila nu este foarte complicata, inregistrarile contabile sunt relativ simple.
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2013
ContSters307306, utilizator
Multumesc.Deja studiez IAS 36,inteleg ceea ce studiez :whistle: ,dar as dori ceva in plus ca bibliografie. IAS 36 pâna la urmă il memorez...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila - dezvoltator imobiliar mmo mmo Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila - dezvoltator imobiliar: societatea achizitioneaza teren, pe care se construieste un bloc de ... (vezi toată discuția)
Examen admitere in barou 2008 ali1103 ali1103 Buna seara! Sunt utilizatoare noua a acestui site, asa ca nu stiu foarte multe despre ceilalti utilizatori, nici despre modul in care functioneaza, dar ... (vezi toată discuția)
Reevaluare imobilizare amortizata complet Herra_ Herra_ Reevaluari la 31.12.2011 Am un caz mai special. 1. O constructie [u]amortizata complet[/u], V.Intrare 6860.28, reevaluata la 4794 lei. Ce fac cu ... (vezi toată discuția)