avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident usor parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident usor parcare

Salut. Am o nelamurire. Zilele trecute un prieten a lovit o masina care era parcata lateral, putin infundata usa fata, tamponare usoara. apoi a plecat, si eu dupa el cu o alta masina. Pe camerele de supraveghere se vede cum amandoi parasim parcarea iar el atinge putin masina parcata de langa el. Politia l-a gasit in cele din urma si i-a dat doar un advertisment. Este posibil sa-mi faca si mie o vizita dupa cele intamplate ? (nu am avut nici-o vina). Cel lovit s-a dus la Politie si l-au gasit pe cel vinovat "prietenu meu", Este posibil sa vina si la mine pentru ca am fost vazut pe camera ? chiar daca nu am nici=o legatura ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Aladin233 , utilizator 19:39, 8 Decembrie 2013
Daca nu ati implicat in acel accident nu veti avea nicio problema.
Nu, nu am fost, dar nu ma pot chema pentru a da o declaratie sau ceva de genu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culpă accident auto crys1976 crys1976 Buna ziua,vin cu rugamintea la dvs.de a ma ajuta in urmatorul caz Acum o lună mi-am parcat autoturismul,in afara carosabilului,eu lucrind in zona ... (vezi toată discuția)
Tamponare usoara cu o masina parcata radu313 radu313 Buna ziua, astazi am avut o tamponare usoara cu o masina parcata in timp ce faceam o intoarcere pe un drum cu 2 sensuri. din cauza ca pe ambele sensuri erau ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala Saga08 Saga08 Buna seara, As dori daca se poate sa ma ajutati cu cateva sugestii/lamuriri, vis-a-vis de urmatoarea situatie. Am produs un eveniment rutier doar cu pagube ... (vezi toată discuția)