soribuz 
	    	Utilizator

soribuz 
	    	Utilizator	    

va rog daca ma puteti ajuta Am o firma interprindere individuala ne platitoare de tva si in urma cu cateva zile au venit cei de la finante pentru a calcula plafonul Azi cand m am dus la finante mi s a spus ca am depasit plafonul de tva din ultimi 4 ani Problema este ca contabilul nostru ne a spu ca plafonul anual al tva este de 120 000ron dar am aflat ca este de 119 000rom iar in acest moment suntem platitori de tva plus cei 4 ani din urma trebuie Intrebarea este daca nu platesc suma restanta ce se poate intampla?
 ContSters307306 
	    	Utilizator

ContSters307306 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 criss2112	                   

Am o firma neplatitoare de tva care in noiemebrie 2011 a depasit 35.000 eur Din decembrie 2011 devine platitoare de tva prin depasirea plafonului de ... (vezi toată discuția)
	                    criss2112	                   

Am o firma neplatitoare de tva care in noiemebrie 2011 a depasit 35.000 eur Din decembrie 2011 devine platitoare de tva prin depasirea plafonului de ... (vezi toată discuția)

validr	                   

Buna ziua,
Am o Intreprindere Familiala si in decembrie 2010 am depasit plafonul de 119.000lei. Declaratia de trecere la platitor de TVA a fost facuta pe 13 ... (vezi toată discuția)
	                    validr	                   

Buna ziua,
Am o Intreprindere Familiala si in decembrie 2010 am depasit plafonul de 119.000lei. Declaratia de trecere la platitor de TVA a fost facuta pe 13 ... (vezi toată discuția)

ContSters232561	                   

buna ziua!am o intreprindere individula infiintata in iulie 2011 care:
- a depasit plafonul de Tva in luna septembrie
-trebuia sa solicite inregistrarea in ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters232561	                   

buna ziua!am o intreprindere individula infiintata in iulie 2011 care:
- a depasit plafonul de Tva in luna septembrie
-trebuia sa solicite inregistrarea in ... (vezi toată discuția)