Buna ziua!
Am adjudecat un imobil prin licitatie publica, ieri am ridicat actul de adjudecare de la executorul judecatoresc...întrebările mele sunt urmatorile..ce procedura urmează acestui act? Exista vreo posibilitate de a-i evacua pe fostii proprietari până de sărbători? Mentionez faptul ca nici noi nu avem locuință si știu că avem in favoarea noastră Codul de procedură civila care stipulează aceasta mentiune...bănuiesc că trebuie sa ne adresăm unui executor, dar mai departe ce se întâmplă?
Vă mulțumesc anticipat!
Actele sunt una, iar ca sa ii dea afara pe aia si sa intre ei in casa e alta. Pun pariu ca executorul s-a spalat pe maini cu evacuarea. Nu o sa fac asa ceva fara o hotarare judecatoreasca si alti bani.
Domnule Trandafir, va rog sa va pronuntati doar acelor aspecte pe care le cunoasteti si doar dupa ce verificati atent informatiile pe care le detineti!
Nu este necesara nicio hotarare de evacuare, actul de adjudecare este titlu executoriu impotriva fostilor proprietari si a tuturor celor care locuiesc in imobil fara un titlu opozabil adjudecatarului.