avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Control trafic RAR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Control trafic RAR

o intrebare: la noi la lugoj , stau in fiecare zi , mai nou acum ca se apropie sarbatorile, politia rutuiera impreuna cu control trafic RAR. Eu am drum pe acolo , nju am alta varianta la lucul de munca... M-au oprit de fiecare data -ultima data amenda si retinut talonul pentru ca nu au corespuns noxele, (altceva n-au gasit in neregula). Eu alimentez de la Lukoil-politica de firma. Am pus niste aditivi si am rezolvat problema la Rar... Dar , oamenii astia au dreptul in fiecare zi sa ma opreasca si sa-mi faca control la toate(jumatate de ora), sa caute "nod in papura", ca sa-si faca bani de sarbatori?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:22, 12 Decembrie 2013
Din nefericire da. Insa puteti reclama abuzurile acestea, conducatorilor unitatii, care vor fi obligati sa va raspunda motivat in 30 zile, iar in cazul unei amenzi sau unor amenzi repetate, daca sunteti victima unor abuzuri veti avea castig de cauza in instanta.
Nu exista dispozitie legala care sa precizeze periodicitatea verificarilor in trafic
Sunt cazuri in care un conducator auto este verificat in trafic de mai multe ori in aceiasi zi
Autoritatile mentionate de dv nu sunt unicele avide dupa controale si aplicare de ceva sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control rar payty payty Buna ziua, As dori sa stiu care sunt drepturile pe care le am in cazul in care sunt oprit de un control facut de laboratorul mobil RAR. Sunt posesorul ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptul de control in trafic?? silesax silesax buna seara ,sint dintr-o localitate din br .pina acum 2 saptamini pe soseaua din localitate era debandada fiecare conducea cit mai taretot ce avea ,indiferent ... (vezi toată discuția)
Pentru o mașină care prezintă urme de rugina pe aripa spate ... MIHA092325 MIHA092325 Pentru o mașină care prezintă urme de rugina pe aripa spate este nevoie sa se retina talonul.?? (vezi toată discuția)