avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii cum sa fac?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

cum sa fac?

Buna ziua,as vrea sa stiu cum pot sa-mi reinstalez Avocat net pe calculator deoarece am avut ceva probleme si miam reformatat calculatoru,iar pe saitu de pe google numi da aceasta optiune.Multumesc mult si mult succes in continuare .
Cel mai recent răspuns: albulescu , utilizator 10:27, 7 Aprilie 2009
Buna ziua, Va referiti cumva la programul care "trage" stirile avocatnet.ro direct pe computerul dumneavoastra? Daca da, puteti accesa pagina de mai jos si puteti urma sugestiile de acolo:

www.avocatnet.ro/content/pag...
Multumesc mult,mi-a fost de folos mesaju D-voastra.Mult succes in continuare,si o zii buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)
Statistici detaliate pentru consultanti Alin Popescu Alin Popescu Incepand de astazi, consultantii inregistrati in sistemul Avocatnet.ro au acces la o pagina cu statistici detaliate ale profilului lor: - numarul de afisari ... (vezi toată discuția)
Probleme cu site-ul leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Am de vreo cateva zile probleme cu vizualizarea anumitor sectiuni din site. Cand doresc sa vizualizez continutul unei stiri (de exemplu) imi apare ... (vezi toată discuția)