avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Catalogul surselor de finanțare - decembrie 2013
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Catalogul surselor de finanțare - decembrie 2013

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) editează periodic un Catalog al surselor de finanţare nerambursabile active finanțate de Uniunea Europeană și Guvernul României.

Catalogul surselor de finanțare conține patru secțiuni, adresate societăților comerciale, autorităților publice, organizațiilor neguvernamentale și universităților.

Pentru oportunitățile de finanțare disponibile pentru luna decembrie 2013, publicaţia poate fi accesată pe site-ul ADR Centru, secțiunea Oportunități de finanțare->> Catalogul surselor de finanțare.

Sursa: ADR Centru
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:03, 11 Februarie 2014
buna sunt gabor nicolae doresc sa intreb ce fel de finantare ma incadrez pentru achizitionarea unei benzinari mobil si as dori sami spunet si ce fel de fonduri trebuie sa accesez pentru achizitionarea unui birou sa unde trebuie sama adresez
Va rog sa specificati ce intelegeti prin: benzinari mobil
Achizitionarea unui birou se poate face prin inchiriere/comodat/cumparare

unde trebuie sama adresez inseamna ca doriti informatii despre accesarea fondurilor nerambursabile ?
da doresc sa accesez fonduri europene nerambursare pentru a cumpara un birou dar nustiu trebuie sa depun un plan de afaceri sau nu benzinaria mobila inseamna o cinsterna din metal de 20.000 de litri si ie dotata corespunzator cu pompa acoperin si se poate pune intro comuna sau unde ie nevoie ieu doresc so pun intro comuna si costa aproximativ 50.000euro dar nustiu daca se finanteaza asaceva multumesc
Pentru inceput ar trebui sa infiintati o forma legala cu domeniul de activitate corespunzator si sa obtineti in concesiune un teren si avizele necesare.Fonduri pentru cumpararea de statie mobila nu cred sa primiti, doar pentru constructia care va fi necesara
buna am depus o cerere de minimis si nustiu daca sa aprobat sau nu sa abrobat sau inca na aparut lista cu firmile aprobate as dori o indrumare pentruca nustiu etapele urmatoare cu stima gabor nicolae

Alte discuții în legătură

Pentru culturile de trandafiri se pot obtine fonduri nerambursabile? inchiriez2012 inchiriez2012 pentru a cultiva trandafiri se pot obtine fonduri nerambursabile?si daca da, unde pot gasi mai multe detalii?multumesc (vezi toată discuția)
Surse de finantare pentru luna ianuarie 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog 06 ianuarie 2012 A fost publicat Catalogul surselor de finantare – ianuarie 2012. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active ... (vezi toată discuția)
Surse de finantare pentru luna februarie 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog A fost publicat Catalogul surselor de finantare – februarie 2012. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active finantate de Uniunea ... (vezi toată discuția)